مسجد سلطان احمد استانبول

مسجد سلطان احمد استانبول آنی بازار: مسجد سلطان احمد یكی از مساجد معروف در شهر استانبول بوده كه بعنوان یك جاذبه گردشگری هم از آن یاد می گردد.



به گزارش آنی بازار به نقل از مهر، آنچه در تور استانبول برای گردشگران بیشتر از هر چیزی جلب توجه می كند، بناهای تاریخی و تفریحی این شهر است. دیدنی های استانبول تنوع زیادی دارند از موزه و كاخ ها گرفته تا نمایشگاه ها و مساجد و همینطور هم افرادی كه به آثار تاریخی و معماری بناهای قدیمی علاقمندند، مساجد استانبول از بهترین نمونه های این معماری ها هستند. گردشگران با شركت در این تور جذاب می توانند از تعداد زیادی از این مساجد بازدید كنند و از خصوصیت های منحصر بفرد آن لذت ببرند. یكی از این مساجد شناخته شده و معروف در سطح شهر استانبول، مسجد سلطان احمد است.
مسجد سلطان احمد یكی از مساجد معروف در شهر استانبول بوده كه بعنوان یك جاذبه گردشگری هم از آن یاد می گردد. این مسجد بدلیل استفاده از كاشی های آبی، مسجد آبی هم نامیده می گردد و از نظر موقعیت جغرافیایی در قدیمی ترین محله استانبول كه مركز قسطنطنیه بوده، واقع شده است. مسجد سلطان احمد در سال ۱۶۰۹ تا ۱۶۱۶ میلادی به دستور سلطان احمد اول ساخته و پس از فوت ایشان، آرامگاه این شخص در بیرون از محوطه این مسجد به خاك سپرده شد.
معماری و ساخت این مسجد شباهت زیادی به كلیسای ایاصوفیه و مسجدالحرام در مكه دارد و در كنار آن یك مدرسه، حمام و یك بیمارستان تولید شده است. مسجد سلطان احمد واقع در محله فاتح از یك گنبد اصلی با شش مناره و هشت گنبد كوچك تشكیل شده است كه هر كدام از این مناره های شیار دار و شبیه به مداد و دارای سه بالكن مجزا هستند. این مناره ها از طریق دور بخوبی قابل رویت هستند و بسیار نورانی طراحی شده اند. همانطور كه می دانید ارتفاع این گنبد اصلی از بیرون حدود ۴۳ متر و ارتفاع مناره ها ۶۴ متر است.
مسجد سلطان احمد استانبول تركیه با الهام گرفتن از معماری دوره اسلامی و عثمانی به عنوان یكی از بی نظیرترین بناهای تاریخی شهر استانبول به حساب می آید. معماری این مسجد بسیار خاص و زیباست و دارای گنبدی تماشایی ست كه در داخل مسجد با سنگ های مرمر و تراشكاری ظریف تزیین شده و لوسترهای بزرگی در آن بكار رفته است و امروزه به یك مكان اصلی برای انجام فرایض دینی و عبادات تبدیل گشته، فقط به یاد داشته باشید كه با ورود به این مكان موارد رو به رو را رعایت كنید: حجاب خویش را رعایت كنید، با كفش وارد نشوید و از انداختن عكس ها با فلش خودداری كنید.
پس با موارد گفته شده، باید برای بازدید از مسجد باید لباسی با حجاب مناسب به تن داشته باشید، این حجاب برای مردان و زنان یكسان است و ضمنا در هنگام اذان ظهر و مغرب امكان بازدید برای گردشگران وجود ندارد چونكه در مسجد سلطان احمد، نماز اقامه می گردد. با رفتن به این مسجد خواهید دید كه برنامه های جذابی هم در آن اجرا می گردد بعنوان مثال در تابستان ها یك نمایش روایی تاریخی و یك نمایش نوری برگزار می گردد و تفسیر و توضیحات جانبی به زبان تركی، انگلیسی، فرانسوی و آلمانی به بازدیدكنندگان عرضه می گردد و ضمنا معماران بعد ازچند سال آغاز به بازسازی آن و زیبایی آن را دوبرابر كردند.
مسجد سلطان احمد در مركز شهر استانبول و در قلب محله تاریخی سلطان احمد و روی یك تپه واقع شده و توسط دیواره های سنگی و پنجره دار (۲۶۰ پنجره) احاطه شده است و چشم انداز زیبایی به تنگه بسفر دارد و با چند دقیقه پیاده روی می توان به مسجد ایا صوفیا رسید. مسجد سلطان احمد تركیه دارای چندین ورودی است و در قبال وارد شدن به این مكان نباید هزینه ای را پرداخت كنید و چنانچه گردشگران تور تركیه مسیر رفتن به این مسجد را گم كردند، می توانید از راهنمای تور كمك بگیرند.
بهترین راه رسیدن به این مسجد با استفاده از اتوبوس، تاكسی، مترو و ون بوده، در ضمن هزینه كرایه تا مسجد چندان بالا نیست. چنانچه در میدان تكسیم مستقر هستید بهترین راه با استفاده از تراموا است. مسجد سلطان احمد استانبول همه روزه باز بوده ولی بهترین زمان برای رفتن به آنجا در هنگام غروب و یا عصر است چونكه در بامداد ها این مسجد فوق العاده شلوغ می گردد. در ضمن تعظیم و سلام به هنگام ورود، برای همه كسانی كه وارد می شوند، بدین گونه اجبار می گردد.
با توجه توضیحات گفته شده، اغلب مسافران ترجیح می دهند در منطقه سلطان احمد یا تكسیم اقامت داشته باشند و بامداد ها كه از خواب بیدار می شوند به دیدن مناطق تاریخی و گردشگری در استانبول بپردازند. حداقل زمانی كه برای گشت و گذار در این مناطق همچون مسجد سلطان احمد باید اختصاص دهید، حدود ۳ الی ۴ ساعت بوده و همینطور هم از بردن خوراكی به داخل مسجد خودداری كنید. بعضی از افراد هم ترجیح می دهند در هنگاه غروب نظاره گر این مسجد زیبا و منحصر بفرد باشند.

1397/09/04
17:04:47
5.0 از 5
5062
تگهای خبر: بازرگانی , تولید , چك , شركت
این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
anibazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی بازار محفوظ است

آنی بازار

بازار خرید و فروش