طبق اعلام مركز آمار تولید گوشت قرمز كم شد به گزارش آنی بازار آمار رسمی از كاهش ۲۰ درصدی تولید گوشت قرمز در پاییز حكایت دارد. به گزارش آنی بازار به نقل از ایسنا، گزارشی كه مركز آمار در ارتباط با كشتار دام كشتارگاه های كشور نشان می دهد، وزن گوشت قرمز تولید شده و انواع دام های ذبح شده در پاییز ۱۳۹۷ در مجموع ۸۴.۲ هزار تن بوده كه سهم گوشت گاو و گوساله بیشتر از سایر انواع است. طبق این گزارش، گوشت گاو و گوساله با ۴۶.۶ هزار تن معادل ۵۵.۳ درصد از كل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود مختص كرده است. همچنین گوسفند و بره با ۲۸.۲ هزار تن، بز و بزغاله با ۷.۶ هزار تن و سایر دام ها با ۲۰۰۰ تن، به ترتیب ۳۳.۵ درصد، ۹ درصد و ۲.۲ درصد از كل وزن گوشت قرمز تولید شده را داشته اند. مقایسه عملكرد كشتارگاه های كشور در پاییز امسال با عملكرد فصل مشابه سال ۱۳۹۶ نشان دهنده كاهش ۲۰ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در كشتارگاه های رسمی كشور است. كاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ۲۲ درصد، برای بز و بزغاله ۱۴ درصد، برای گاو و گوساله ۱۸ درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش ۲۳ درصد و برای شتر و بچه شتر ۴۴ درصد بوده است. همچنین بر مبنای گزارشی كه چندی قبل مركز آمار از تغییر قیمت كالاهای خوراكی منتشر كرد، تورم نقطه به نقطه (تغییر شاخص نسبت به ماه مشابه سال قبل) گوشت گوسفندی در دی ماه تا ۷۰ درصد و گوشت گاو و گوساله حدود ۶۵.۸ درصد اعلام شده بود. 1397/11/15 20:37:21 5.0 از 5 4993 تگهای خبر: تورم , تولید , قیمت , كالا این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی منصوب شد توزیع روزانه سوخت رکورد زد عمودی سازی عامل طولانی شدن پروژه های نهضت ملی مسکن پایداری شبکه گاز با کاهش ۲ درجه ای دما نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۲