۸۰۰ میلیارد تومان دیگر در خراسان جنوبی سرمایه گذاری می شود

۸۰۰ میلیارد تومان دیگر در خراسان جنوبی سرمایه گذاری می شود به گزارش آنی بازار استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: با رایزنی هایی که صورت گرفته در قالب ستاد توسعه خاوران طی هفته پیش رو شاهد سرمایه گذاری 800 میلیارد تومانی بخش خصوصی در استان خواهیم بود.


"حمید ملانوری" روز سه شنبه در گفت و گوی زنده تلویزیونی که از شبکه اول سیما پخش گردید، گفت: ستاد توسعه خاوران بعنوان یک طرح ابتکاری در خراسان جنوبی افتتاح شد تا تمامی عوامل موثر در توسعه را دور یک میز جمع کند.
وی اضافه کرد: معرفی استان به سرمایه گذاران، برقراری ارتباط با علاقه مندان به سرمایه گذاری، شناسایی نقطه به نقطه استان، حذف بروکراسی های اداری و استعلام های زمان بر، تهیه طرح های سرمایه گذاری دارای توجیه اقتصادی، صدور مجوزهای بی نام برای نخستین بار در کشور و کمک به راه اندازی واحدهای تولیدی در رابطه با ظرفیت های استان از اقداماتی است که در ستاد توسعه خاوران انجام می شود.
استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: هر سرمایه گذاری که مراجعه کند، در مدت یک هفته مجوزها را دریافت می کند و می تواند مقدمات کار را برای فعالیت خود فراهم آورد.
وی اضافه کرد: چنانچه طرح توسط خود سرمایه گذار ارائه شود و دارای توجیه اقتصادی باشد، در مدت دو هفته استعلام ها را دریافت می کند و می تواند فعالیت خودرا شروع کند.
ملانوری بیان کرد: در همین مدتی که از آغاز به کار ستاد توسعه خاوران گذشته، بخش خصوصی در نخستین گام ۸۰۰ میلیارد تومان در استان خراسان جنوبی سرمایه گزاری نموده که این رقم معادل ۵۰ درصد کل اعتبارات عمرانی استان در سال قبل است.
وی اظهار داشت: با رایزنی هایی که صورت گرفته، در ادامه کار و طی هفته پیش رو هم شاهد سرمایه گذاری ۸۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی در خراسان جنوبی خواهیم بود.
سه تفاهم نامه سرمایه گذاری در بخش های تولید لاستیک، روغن لانولین و صنایع چوب با ارزش ۸۴۰ میلیارد تومان بعنوان اولین ثمرات ستاد توسعه خاوران هجدهم اردیبهشت امسال بین استاندار خراسان جنوبی و سرمایه گذاران طرح ها در محل استانداری امضا و مبادله شد.
این طرح ها که در جلسات قبلی ستاد توسعه خاوران به جمع بندی رسیده بود در قالب تفاهم نامه با مجموع سرمایه گذاری ۸۴۰ میلیارد تومان به امضا رسید و مقرر است به زودی عملیات اجرائی آنها شروع شود.
استاندار خراسان جنوبی در ادامه این گفت و گو به ظرفیت های استان اشاره نمود و اضافه کرد: خراسان جنوبی با وجود ذخایر غنی مس، بنتونیت، بازالت، سیلیس، آهن، گرانیت و زغال سنگ به بهشت معادن مشهور است.
وی گفت: در زمینه ذخایر طلا تا حالا چهار معدن اکتشاف شده که در دست فرآوری است و مدتی پیش از نخستین شمش طلای استان رونمایی گردید و واحد فرآوری طلا نیز به زودی افتتاح می شود.
وی اظهار داشت: باوجود خشکسالی های متوالی و بارش های اندک، تولید سالانه ۲۲ هزار تن زرشک، ۶۷ تن زعفران، ۷ هزار تن عناب، ۵۰ هزار تن انار، ۱۲ هزار تن پسته و ۲۲ میلیون شاخه گل نرگس باکیفیت بسیار بالا از با اهمیت ترین محصولات کشاورزی خراسان جنوبی است.
ملانوری اضافه کرد: این استان به لحاظ تولید گندم و پنبه هم شرایط مطلوبی دارد و پنبه خاص استان، پنبه مَلّه است که منحصر به فرد است.
وی ۳۳۱ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان را از پیشران های توسعه خراسان جنوبی برشمرد و اظهار داشت: چهار شهرستان ما با چهار گذرگاه مرزی در طول این مرز هستند اما تنها مرز ماهیرود در سربیشه فعال است.
استاندار خراسان جنوبی اشاره کرد: مرز ماهیرود در دوره تحریم ها و محدودیت های کرونائی به مبادلات مرزی کمک کرده و در اشتغال مرزنشینان مؤثر بوده است بطوریکه طی یک سال قبل رشد ۳۰ درصدی صادرات از مرز استان را داشته ایم.
وی اظهار داشت: با توجه به این مرز طولانی در امنیت سرمایه گذاری رتبه اول کشور را داریم.
ملانوری افزود: وجود مردم فرهنگی، نجیب، بااصالت، آرام، زحمتکش، باهوش، با استعداد، مقاوم، سازگار، فهمیده و همیشه در صحنه، بهترین و بزرگترین ثروت خراسان جنوبی است و اساسا با وجود چنین مردمی و بیش از ۶ پدر علمی، نخبگان علمی و ورزشی، دانش آموزان حائز رتبه و دانشگاهیان، بزرگترین منبع در اختیار استان، منابع انسانی است.
وی به انتخابات ۲۸ خرداد امسال هم اشاره نمود و اظهار داشت: باوجود فشارهای تبلیغاتی دشمنان از خارج مرزهای کشور برای بی انگیزه کردن مردم، مشارکت نخبگان برای حضور در عرصه رقابت در انتخابات به نسبت دوره های گذشته افزایش داشته و انتخابات در ۳۱ شهر و ۹۱۶ روستای استان برگزار می گردد.
ملانوری اشاره کرد: نرخ مشارکت مردم خراسان جنوبی در همه ادوار انتخابات هشت تا ۱۰ درصد بیش از میانگین کشوری بوده است.
وی اضافه کرد: ما در کشور ۱۲۰ حزب داریم که ۶ هزار دفتر در سطح کشور دارند و ۱۲۰ شعبه حزبی هم در مراکز استانها فعال می باشند که افراد زیادی از نخبگان جامعه به عضویت این احزاب درآمده اند و این ظرفیت باید به همراه متنفذین، نهادهای اجتماعی مدنی و سایر اقشار و گروه ها بعنوان تریبون داران نظام برای ترغیب مردم به مشارکت در انتخابات وقت بگذارند.
استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: مردم باید بدانند هر رأی ما در آینده کشور موثر است و اگر ما در انتخابات مشارکت داشته باشیم، در مدیریت کشور سهیم می شویم و کمک می نماییم که بهترین ها بر کرسی بنشینند.
وی سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت را چهار رکن اساسی در انتخابات عنوان نمود و اضافه کرد: مسئولیت مستقیم در دو رکن سلامت و امنیت بطور مستقیم برعهده وزارت کشور است.
ملانوری اشاره کرد: برای حفظ سلامت انتخابات همه تلاش ما بر این است که از آرای مردم که به فرمایش رهبر معظم انقلاب حق الناس است، صیانت نماییم و علاوه بر آن شرایط را برای حفظ سلامت مردم باتوجه به شیوع کرونا، مهیا نماییم که در هر دو زمینه اقدامات لازم صورت گرفته و آمادگی کامل داریم.
وی اظهار داشت: شوراهای تامین استان و شهرستان ها، دستگاه های قضایی و حوزه های امنیتی نیز آمادگی لازم را برای تامین امنیت انتخابات دارند.



منبع:

1400/02/30
10:49:48
5.0 از 5
1156
تگهای خبر: ارز , ارزش , اقتصاد , تبلیغات
این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
anibazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی بازار محفوظ است

آنی بازار

بازار خرید و فروش