همزمان با گسترش ركود؛

فشار مضاعف مالیات و بیمه بر تولیدكنندگان در دوران كرونا

فشار مضاعف مالیات و بیمه بر تولیدكنندگان در دوران كرونا به گزارش آنی بازار نایب رئیس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن یادآوری ركود عمیق در بازار طلا و جواهر، اظهار داشت: حالا در این شرایط، هزینه های مالیاتی، بیمه و صورت حساب برق مصرفی تولیدكنندگان این صنعت بالاست و سبب فشار مضاعف به این صنعت شده است.


«مسعود یزدانی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، با اشاره به بحران صنعت طلا به دلیل شیوع ویروس كرونا، اضافه كرد: مشكلات صنف و صنعت طلا و جواهر در شرایط فعلی بی سابقه و عمیق شده است.
وی شیوع بیماری اخیر را فشار مضاعفی بر صنعت طلا و جواهر كشور دانست و اظهار داشت: بازار طلا درماه های گذشته با نوسان شدیدی روبرو شد، بطوری كه اونس جهانی طلا در ایام گذشته با افت و خیز بیشتر از ۱۰۰ دلاری همراه شد و از سویی نوسان بازار ارز، ثبات را از قیمت طلا و سكه ربود، همین مساله سبب ركود شدید در بازار طلا شد.
نایب رئیس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران افزود: گسترش بیماری كرونا در كشور و خالی شدن بازارها از مشتری، ضربه بیشتری بر پیكره صنف و صنعت طلا و جواهر كشور وارد كرد، بطوری كه این سطح از ركود در تاریخ كشور بی سابقه است.
یزدانی مشكلات فعلی موجود در حوزه طلا و جواهر را با عنایت به حساسیت های كاری این صنف بسیار بالاتر از اصناف دیگر برشمرد و اضافه كرد: حالا یك گرم طلا حدود۶۰۰ هزار تومان قیمت دارد كه سبب شده به علت ركود در این بازار، سرمایه های فعالان این صنعت، راكد نگه داشته شود.
نایب رئیس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح كرد: به علت سهم طلا در این صنعت، خواب سرمایه برای یك فعال صنفی طلا و جواهر بسیار سنگین تر از اصناف دیگر است.
یزدانی دولت و مسئولین را به پشتیبانی از این صنف فراخواند و اظهار داشت: تقاضای ما از وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف این است كه با حمایت های خود و تسهیل قوانین و مقررات به كمك اصناف این حوزه بشتابند تا تأثیر این ركود به حداقل برسد.
وی با اشاره به ضرورت پشتیبانی از تولیدكنندگان، تصریح كرد: مشكل تولیدكنندگان كه هر كدام به ده ها كارگر حقوق می دهند و منبع درآمد ده ها خانواده هستند، با گسترش بیماری اخیر و بی رونقی بازار، چند برابر شده است.
نایب رئیس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح كرد: هزینه های مالیاتی، بیمه كارگران و صورتحساب برق مصرفی تولیدكنندگان بالا بوده و سبب صدمات شدیدی شده كه از همه مسئولان درخواست حمایت و حل مشكلات بخش تولید در كشور را داریم.
یزدانی در ادامه مالكان املاك تجاری و پاساژها و مغازه ها را مخاطب قرارداد و اظهار داشت: از مالكان و صاحبان مستغلات بخصوص پاساژها و مجتمع های تجاری طلا و جواهر خواهشمندم به شرایط مستأجران در وضعیت فعلی توجه كرده و مشكلات آنها را در نظر بگیرند.
وی تصریح كرد: مالكان در صورت امكان یك یا دو ماه مراعات حال مستاجران را كنند تا شرایط به صورت عادی برگردد.
نایب رئیس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران اضافه كرد: با در نظر گرفتن شرایط ویژه فعلی و در شرایطی كه بهترین زمان كاری یك واحد تجاری در سال، یعنی شب عید، شاهد ركود شدید می باشد، ملاحظه مستأجران را انجام داده و با رأفت شرایط مستاجران را در نظر بگیرند.
یزدانی با دعوت از همه اصناف و كسبه، بخصوص صنعت طلا و جواهر كشور به صبر و همدلی، اظهار داشت: با همكاری یكدیگر و درایت مسئولان از این برهه حساس كنونی عبور خواهیم كرد. قطعا، عمر روزهای سخت كوتاه است و روزهای خوب و سرشار از موفقیت در انتظار ایران سربلند خواهد بود.
به گزارش آنی بازار به نقل از ایرنا، بازار طلا همواره در هفته های پایانی اسفندماه و با نزدیك شدن به عید نوروز رونق می گرفت و شمار خریداران رو به افزایش می یافت، اما سال جاری شرایط تغییر یافته است.
رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران هم پیش از این به ایرنا اظهار داشته بود: در ایام اخیر به علت گسترش كرونا میزان رفتن به بازارهای مختلف همچون طلا كاهش زیادی یافته است.
به گفته «ابراهیم محمدولی»، بررسی ها نشان داده است علاوه بر خرید حضوری، داد و ستد اینترنتی طلا هم كاهش زیادی یافته است.
بازار طلا و سكه در ایام اخیر نوسان های شدیدی را تجربه كرده كه البته روند آن صعودی بوده است. سكه در ایام اخیر بین كانال های پنج و ۶ میلیون تومان در رفت و آمد است به صورتی كه هنوز نتوانسته خویش را در یكی از این دامنه های قیمتی تثبیت كند.
صنعت طلا در سال های اخیر با ركود روبرو شده بود، اما از اواسط فصل پاییز سال جاری، شرایط، اندكی بهبود یافت و نشانه های آخر ركود بازار طلا آشكار شد و حجم خرید و فروش در این بازار رو به افزایش گذاشت، اما كرونا به این رونق كوتاه مدت تمام كرد و از اواسط بهمن ماه، به تدریج، ركود به این بازار بازگشت و حتی شدیدتر از قبل شد.




منبع:

1398/12/26
15:30:44
5.0 از 5
3653
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , بازار , بیمه
این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
anibazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی بازار محفوظ است

آنی بازار

بازار خرید و فروش