تحقق ۹۶ درصدی حذف دلار از مبادلات تجاری روسیه با تاجیکستان

تحقق ۹۶ درصدی حذف دلار از مبادلات تجاری روسیه با تاجیکستان آنی بازار: آنی بازار: رییس جمهور روسیه اعلام نمود که بالاتر از 96 درصد مبادلات تجاری این کشور با تاجیکستان به روبل به انجام می رسد.



به گزارش آنی بازار به نقل از مهر به نقل از تاس، ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه، بعد از دیدار با امام علی رحمان، رییس جمهور تاجیکستان، اعلام نمود که موضوع کنار گذاشتن ارزهای خارجی در مبادلات تجاری بین دو کشور تا حد زیادی محقق شده و سهم روبل در این میان به ۹۶ درصد رسیده است.
پوتین اظهار داشت: دو کشور روند کنار گذاشتن ارزهای خارجی همچون دلار از مبادلات تجاری خودرا حدودا بطور کامل محقق کرده اند.
وی تاکید کرد: برخی از بانکهای تاجیکستان به سامانه پیامرسان بین بانکی بانک مرکزی روسیه متصل شده اند. به همین روی شهروندان روسی و تاجیک این فرصت را دارند تا از این سامانه پر سرعت بهره گیرند. از جانب دیگر موضوع گسترش استفاده از کارت های بانکی موسوم به «میر» روسیه در تاجیکستان هم در دست بررسی می باشد.
به گفته رییس جمهور روسیه، مقامات دو کشور بطور مستمر درحال کار روی بهبود مناسبات تجاری، سرمایه گذاری و ایجاد فرصت های سود ده بیشتر بین روسیه و تاجیکستان هستند.

1403/12/28
13:42:41
5.0 از 5
64
تگهای خبر: ارز , بانك , بانك مركزی , تجاری
این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب آنی بازار
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

anibazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی بازار محفوظ است

آنی بازار

بازار خرید و فروش : با آنی بازار، هم خرید کنید، هم به روز بمانید