علی آبادی مطرح كرد؛

جلوگیری از خاموشی با تامین سوخت نیروگاهی

جلوگیری از خاموشی با تامین سوخت نیروگاهی به گزارش آنی بازار، وزیر نیرو اظهار داشت: نیروگاه ها آماده تولید برق هستند، از این جهت کمبود مولد حرارتی نداریم، حتی نیاز برخی کشورهای همسایه را می توانیم تامین نماییم اما لازم است سوخت مورد نیاز تامین شود.



به گزارش آنی بازار به نقل از مهر، عباس علی آبادی امروز در حاشیه جلسه با وزرای نفت، صمت و معاون رییس جمهور در جمع خبرنگاران با آنکه برای تامین سوخت در گذشته اقداماتی انجام شده اما کافی نبوده و این ناکافی بودن اقدامات باعث شده که امروز ناترازی سوخت داشته باشیم، اظهار داشت: تمرکز دولت حالا حل این ناترازی است، دولت برای این مساله اول به خودش تکلیف کرد که مصرف را به حداقل برساند حالا در ادارات کمتری مصرف صورت می گیرد، برای فردا و پس فردا نیز رییس جمهوری فرمان داده اند که وسایل گرمایشی خاموش شودو ممکنست در هفته های آینده ادامه داشته باشد و این سبب بهبود وضعیت خواهد شد.
وزیر نیرو افزود: کوشش های بسیاری برای رفع ناترازی ها در حال انجام می باشد آن چه که ما در وزارت نیرو روی آن متمرکز هستیم تولید مولدهای انرژی است، امروز کشور از این حیث در وضعیت مناسبی قرار دارد بطوریکه می توانیم نزدیک به ۵۹ هزار مگاوات برق تولید نماییم که مشروط به تامین سوخت آن تامین شود.
وی در ارتباط با احتمال بازگشت خاموشی ها، اظهار داشت: این مساله به تامین سوخت مشروط است، خبر خوب این است که نیروگاه ها آماده تولید برق هستند، از این جهت کمبود مولد حرارتی نداریم، می توانیم هرچقدر نیاز باشد تواید نماییم، حتی نیاز برخی کشورهای همسایه را می توانیم تامین نماییم اما لازم است سوخت لازم تامین شود.
علی آبادی اضافه کرد: برای سال آینده تلاش ما این است که بتوانیم از پنل های خورشیدی بیشتر استفاده نماییم تا نیاز کمتری به سوخت داشته باشیم، برنامه ریزی های سابق به نتیجه رسیده و برای آینده برنامه های بیشتری داریم.
وزیر نیرو تصریح کرد: حدود ۳۰ هزار مگاوات را هدف قرار داده ایم و پیش بینی می شود که در زمستان سال آینده مشکلی از این حیث وجود نداشته باشد و مشکل سوخت را بوسیله تامین انرژی بواسطه انرژی های خورشیدی برطرف نماییم، در تابستان این مساله بستگی به میزان مصرف و تامین سوخت دارد، پیش بینی می شو که از نظر سوخت مشکلی به وجود نیاید و باید نیروگاه ها را برای تولید بیشتر آماده نماییم.
وی درباب سوخت رسانی گاز مایع به نیروگاه ها، اظهار داشت: در زمستان یک عدد قابل توجهی سوخت مصرف می نماییم این سوخت از چند محل تامین می شود، قسمتی از این سوخت گاز است که همانطور که اعلام گردید تولید آن افزوده شده باید دید در آینده چطور تحویل داده می شود.
علی آبادی با اشاره به اینکه بخش دیگر سوخت مایع است که شامل گازوئیل و مازوت می شود، اظهار داشت: برای سوخت مازوت محدودیت مصرف وجود دارد، در مناطق شهری که مستقیماً با مردم در ارتباط می باشد استفاده نمی شود
وی اضافه کرد: سوخت گازوئیل، سوخت جایگزین برای نیروگاه ها است در تلاش هستیم میزان مصرف را به حداکثر برسانیم، نسبت به گذشته طی روزهای اخیر وضعیت بسیار بهبود یافته اما به تناسب میزان تقاضا نیز افزایش پیدا کرده چونکه سرما زودرس است و این مساله می تواند به ناترازی دامن بزند.
وزیر نیرو با اشاره به اینکه این جلسه برای پیش گیری از وقوع حوادث ناهنجار است تا وارد شرایط بدتر از این نشویم، اظهار داشت: دما درحال کاهش است و باید خودمان را آماده نماییم و دولت هوشمندانه تلاش می کند تا کاری کند تا کمترین فشار به مردم وارد شود، اظهار داشت: تا به این لحظه خاموشی نداشتیم، امیدواریم بوسیله تمهیداتی که دیده شده بتوانیم زمستان را به خوبی پشت سر بگذاریم.


منبع:

1403/09/15
10:11:05
5.0 از 5
246
تگهای خبر: تولید
این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب آنی بازار
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

anibazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی بازار محفوظ است

آنی بازار

بازار خرید و فروش : با آنی بازار، هم خرید کنید، هم به روز بمانید